Állkapocs-ízületi konzultáció
Állkapocs-ízületi konzultáció
Számomra a legizgalmasabb közös konzultáció a pácienssel.

Állkapocs-ízületi konzultáció


Nem is gondolnánk, de a fogsorunk, fogaink alakja, elhelyezkedése, kopottsága mind üzenetet hordoznak.

A konzultáció során megvizsgálom az arcizmokat, arcredőket, az arc esetlegesen megváltozott tónusait, valamint, hogy az állkapocs megváltozott pozíciója milyen hatást gyakorolt az arcra, illetve az egész testtartásunkra.
Végig nézzük a test izmainak kompenzációját, a testtartásban történő változásokat (csavarodás, billenés, aszimmetrikus túlterhelés).

Megmutatom, hogy milyen lehetőségek vannak a visszaállításra, és ehhez milyen, fogakat érintő beavatkozások szükségesek. A szépen kialakított funkció sok esetben együtt jár a mosolyalkotással is.
A Smylist®-megfigyelések alapján az egyéniség meghatározása fontos része a fogak, a mosoly kialakításának. A meghatározott személyiségtípus segít az egyes karakterek, mosolytípusok kiválasztásában, a kialakított mosoly finomításában. A személyiségtipológiai elemzés segítséget nyújt a fogpótlások, esztétikai megoldások karakterének meghatározásában, finomításában.

Az arc egészének figyelembevételével lehetővé válik, hogy az arc karakteres és dominánsan szép elemei hangsúlyt kapjanak, a kevésbé látványos vagy előnytelenebb részei pedig harmonikus részét képezzék az arcnak. A Smylist® arcelemzéssel a fog-és a mosoly átalakítások harmóniája, egyedisége garantált.

Booking an appointment

1Choose your doctor and appointment!

2Enter your details!

3Write a comment! (optional)