Dr. Kiss Vivien, Konzultáció
8 000 Ft / Alkalom
20 perc
Fogazat megvizsgálása

Fog-státusz felvétele:

Minden beavatkozás előtt az első lépés időpont foglalás után a fogászati konzultáció. Itt személyesen találkozunk a pácienssel és személyre szabott kezelésitervet készítünk neki, miért fontos ez?

- Mert rendelőnkben protokoll, és elvárás, hogy a legjobb legmagasabb minőséget adjuk át a pácienseik számára.
- Bármely konzultációra jelentkezel, nem egy futószalag gyár vagyunk, csak is rád és a fogaidra koncentrálunk, kiindulási állapotot rögzítjük különféle adatbázisban, és fotódokumentációt is készítünk ( milyen volt, ilyen lett. )
- Tehát az első alkalommal mindenki ismerkedik mindenkivel, elvégre tudjuk, hogy eléggé stresszes a fogászatra érkezni, de mi azért vagyunk, hogy ezt oldjuk, és mindent megteszünk, hogy a legprofesszionálisabb, legjobb kezelésben részesüljetek a rendelőnkben.

Időpont foglalásnál mindig tájékoztatjuk a pácienst, hogy mire számítson.
Így néz ki nálunk az első találkozás :

  • Időpontfoglalás ONLINE vagy telefonon rugalmasak vagyunk, nem kell hónapokat várni ránk, tehát az első fogászati konzultáció után már nézzük is a kezelésre váró fogaknak az időpontokat. Bizonyítja az is, hogy nincs nálunk várakozási idő, hogy 5 székes rendelővel rendelkezünk. Tehát, aki az időpontjára érkezik, 0-5 perc maximum a várakozás, de általában mindig pontosan jössz be hozzánk a rendelőbe, nagyon figyelünk rá, mert mi is tudjuk, hogy az idő az egy kincs, főleg a mai rohanó világban, tiszteletben tartunk titeket.
  • Csak Veled és az adott problémával foglalkozunk. Ezért is tartjuk fontosnak a 10-15 perces konzultáció helyett, a minimum 60 perces konzultációt, miért? Mert:
    - ahogy fentebb is kifejtettük elengedhetetlen az összes fogak állapotának ellenőrzése, megvizsgálása, értékelése, fotódokumentáció, kezelésiterv írás, és bármely felmerülő kérdésesetén azok érthető megválaszolása. Mi ebben hiszünk, nem abban, hogy sietve elküldjünk, tudjátok mi a mondás.. : Jó munkához idő kell :)
  • Fogak állapotát megvizsgáljuk.
  • Hogyha nincs semmiféle kontraindikáció, akkor nézünk is időpontot arra a beavatkozásra, amit szeretnél, esetleg azonnali kezelés is lehetséges, ritka az ilyen eset, de megoldható.

    Ne habozz! Válaszd a Magic Dental-t, és tapasztald meg a prémium minőséget és a személyre szabott fogászati ellátást. Foglalj most időpontot online a honlapunkon, vagy telefonálj és tedd meg az első lépést a gyönyörű mosoly felé!

Konzultáció

8 000 Ft / Alkalom
20 perc