Dr. Papp Bálint
Dr. Papp Bálint - Dento-alveoláris sebész szakorvos

Dr. Papp Bálint

Dento-alveoláris sebész szakorvos
+36 30 755 5520[email protected]Időpontfoglalás

Bemutatkozás

Fogorvosi diplomámat 2013-ban szereztem meg a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Rezidensi éveim után dento-alveoláris sebészeti szakvizsgát tettem Budapesten, a Semmelweis Egyetem keretein belül. Azóta általános fogorvosként és szájsebészként egyaránt dolgozom.

Szakterületemből kifolyólag rám hárul többek között a menthetetlen vagy a rosszul fejlődő fogak eltávolítása, ami a legtöbb páciensnek nagy lelki traumát is jelenthet. Emiatt feladatomnak érzem a sebészet mellet a pszichés támogatást is maximális empátiával, mindezt pedig kíméletes és lehetőség szerint fájdalommentes beavatkozásokkal próbálom könnyíteni. A foghiányok pótlására a valódihoz leginkább hasonlító műgyökerek, azaz implantátumok behelyezését tartom a legideálisabb megoldásnak, melyek műtéti kivitelezései főbb érdeklődési területemet képezik.
Az évek során gyűjtött tapasztalataim és a modern eszközök adta lehetőségek kihasználásával ezek a beavatkozások mára már rutinná váltak számomra, és szerencsére számos páciensem életminőségén tudtam már javítani a munkámmal.

Összességében fontosnak tartom, hogy a páciensekben a sebészeti beavatkozásokkal kapcsolatban kialakult félelmeket megszüntessem. Ha a problémákat időben diagnosztizáljuk, akkor a komoly betegségek és beavatkozások megelőzhetők, a már kialakultak pedig sokkal kisebb és költséghatékonyabb módszerekkel segíthetünk, mely minden páciens érdekét szolgálja.

Szakterületem: komplikált sebészeti fogeltávolítás, bölcsességfog műtéti eltávolítása, implantáció, csontpótlás, foggyökér rezekálás, ciszták sebészi eltávolítása, sürgősségi beavatkozások.

Dr. Papp Bálint szolgáltatásai

Fogeltávolítás
20 000 Ft / Alkalom
60 perc
Időpontfoglalás
Implantátum
180 000 Ft / Alkalom
60 perc
Időpontfoglalás
Arcüregemelés
150 000 Ft / Alkalom
60 perc
Időpontfoglalás
Csontpótlás
70 000 Ft / Alkalom
60 perc
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

1Válassz szolgáltatást és időpontot!

2Add meg az adataid!

3Írj megjegyzést! (opcionális)