Dr. Kiss Vivien, Kozmetikai Fogászat
14 000 HUF / Alkalom
30 minutt
Kompozit bonding technika

Célja a tökéletes mosoly megteremtése, fogazat legesztétikusabb helyreállítása. Erre különböző technikák alkalmazhatóak, amelyek nagyban a kiindulási állapottól és a kívánt végeredménytől függenek.

Kompozit bonding technika:

A fogak többnyire szabályos állása esetén alkalmazható, kisebb esztétikai eltérések kezelésére. Ennél a technikánál nem szükséges a fogszövet csiszolása, anélkül is kiegészithetőek kompozit tömőanyaggal a fogeltérések. Fogfehérítéssel kombinálva maximum 2-3 árnyalattal fehérebb, egységes mosolyt lehet kialakítani. Ideális azoknak, akik alapvetően szeretik mosolyukat, foguk formáit, csak a kisebb eltérések zavarják. A kezelés 1 alkalmat vesz igénybe, időtartama függ a kezelendő fogak számától. A kompozit bonding kezelés előfeltétele egy nagyon alapos professzionális szájhigiénés kezelés.

picture


Bok en time

Kerámia héjak:

A kerámia héj egy vékony fogtechnikai labor által egyénre szabott kerámia réteg, amely pontosan illeszkedik és elfedi a fogat. Kivitelezéséhez elengedhetetlen a fogszövet minimális 0,3 mm-es csiszolása. Ezzel a módszerrel nagyobb eltérések is rövid időtartam alatt korrigálhatóak minimális foganyagveszteséggel, illetve bármely kívánt árnyalat és fogforma elérhető. A kezelés több alkalmat vesz igénybe, a kezelések időtartama függ a kezelendő fogak számától.

Mint minden esztétikai kezelésnél, a kerámia héjaknál is előfeltétel az egészséges környezet, az íny teljesen gyulladásmentes állapota. Amennyiben fennáll ínygyulladás, a kezelés előfeltétele, a gyulladás megszüntetése.


picture

Bok en time

Préskerámia illetve cirkónium koronák:

Destruált fogak, illetve nagyobb meglévő foganyagveszteség esetén az esztétikus fogazatot koronákkal lehetséges helyreállítani. A kezelés során szükséges a meggyengült fogak megfelelő előkészítése. Mint minden esztétikai kezelésnél, a koronakészítésénél is előfeltétel az egészséges környezet, az íny teljesen gyulladásmentes állapota. Amennyiben fennáll ínygyulladás, a kezelés előfeltétele, a gyulladás megszüntetése. A kezelés több alkalmat vesz igénybe.


picture


Bok en time

Kozmetikai Fogászat

14 000 HUF / Alkalom
30 minutt