Rólunk
Magic Dental Klinika, Fogorvosi rendelő teljes körű ellátással

Rendelőnk Budán a II. kerületben, a Margit körúton található.

Pácienseinket nyugodt, barátságos környezetben, pihentető zenével, gyógyhatású illatokkal és finom kávéval várjuk, hogy a fogorvosnál tett látogatás egy kellemes élménnyé váljon.

Célunk, hogy a hozzánk érkező pácienseket egy nyugodt, barátságos légkörben, magas színvonalon lássuk el, legyen szó egy egyszerű fogkő eltávolításról vagy egy összetettebb beavatkozásról. Az ellátás színvonalát a legmodernebb diagnosztikai berendezések és fogászati eszközök, a közvetlen légkört a rendelő munkatársai között fennálló kölcsönös megbecsülés, az orvosok és pácienseik között létrejött bizalmi kapcsolat és a klinikát jellemző pozitív hangulat biztosítja.


Első vizit

Érkezéskor a recepción egy regisztrációs lapot szükséges kitölteni. Az első orvosi vizit alkalmával egy általános állapotfelmérés keretén belül panoráma röntgenfelvételt készítünk, és megvizsgáljuk a szájüregi nyálkahártyát, valamint a fogakat. Az eredmények birtokában kezeléstervet írunk a szükséges beavatkozásokról, melyet a pácienssel részletesen átbeszélünk és minden felmerülő kérdést megválaszolunk.

Kezeléseink során nagy hangsúlyt helyezünk az ellátás színvonalára és a fájdalommentesség biztosítására.

Rendelőnk

picturepictureSzeretettel várunk klinikánkon!