Glacz Ágnes, Rendelői fogfehérítés
120 000 Ft / Alkalom
90 perc
Philips-zoom fehérítő rendszer

A legkíméletesebb és leghatékonyabb fogfehérítés az országban, Philips ZOOM technológiával!

Napjainkban egyre nő az igény a fiatalságot sugárzó, szikrázóan fehér, szabályos fogazat iránt. Abban az esetben, ha ez az állapot nem áll fenn, a fogfehérítés segíthet elérni a kívánt fehérebb árnyalatot.

Biztonságosan, egyetlen kezeléssel, várakozási idő nélkül!

  • Előkészítéssel együtt mindössze 1,5 óra alatt!
  • Fájdalommentes beavatkozás
  • Fogzománcot nem károsítja
  • Garanciát vállalunk az eredményre
  • Azonnali látható eredmény


Miért a Magic Dental és miért a Philips ZOOM WhiteSpeed technológia?

  1. Több mint 4 millió páciens fehérítette már a fogát világszerte a WhiteSpeed lámpával.
  2. Ez a rendszer annyira megbízható, hogy számos élő, esztétikai átváltoztató televíziós műsorban használták nagy sikerrel.
  3. Alig másfél órás fogfehérítési eljárás, mely során a fog felszínére felvitt zselét négyszer 15 percig UV fényt kibocsátó lámpával világítjuk meg. Ennek hatására a hidrogén-peroxid tartalmú anyag aktivizálódik, így az aktív oxigén kifehéríti a fog mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket.
  4. Ezáltal a fogaid természetesen fehérek és vakítók lesznek, miközben semmi más dolgod nincs, mint kényelmesen hátradőlve várni az eredményt.

Ne habozz, foglalj most időpontot online vagy telefonáljon és tedd meg az első lépést a gyönyörű fehér fogak felé!

Időpontfoglalás

beforeafter

Gyakran ismételt kérdések

FOGFEHÉRÍTÉS UTÁN LEHET-E ENNI-INNI ÉS MIT?

A rendelőben végzett lámpás fogfehérítés napján tilos, a következő két napban kerülendő a színezéket tartalmazó ételek fogyasztása. Elsősorban a kávé, tea, vörösbor, üdítők, paprikás ételek, áfonya, meggy, stb. színezheti el a fogakat. Nem ajánlott továbbá ez idő alatt színezett fogkrém és szájöblítő használata sem. A lényeg, hogy minél „fehérebb - átlátszóbb” dolgokat fogyasszanak vagy használjanak. Az otthoni fehérítésnél ez 2-3 hét odafigyelést (önmegtartóztatást) igényel.

FRONTFOGAIMON KORONÁK VANNAK. EZEK IS FEHÉRÍTHETŐEK?

Sajnos a fogpótlások (koronák, hidak, héjak, betétek, tömések, stb.) nem fehérednek ki, így azoknak a pácienseknek, akiknek ezek közül bármelyik megtalálható a szájukban, előzetes konzultációt, tervezést igényel a fogfehérítés. Általában a fehérítést követően a pótlásokat ki kell cserélni, leginkább a front részeken.

HAMAROSAN ESKÜVŐM LESZ, MENNYI IDŐVEL AZ ESEMÉNY ELŐTT ÉRDEMES A FOGFEHÉRÍTÉST ELVÉGEZTETNI?

Legalább egy héttel az esemény előtt, de fogorvoshoz legalább 1 hónappal korábban érdemes elmenni, hogy a szükséges előkezelést – esetleg kezelést – elvégezzék. Egészséges fogsor esetén is szükség van dentalhigiéniai kezelésre, mivel a fogköveket feltétlenül el kell távolítani.

MI AZ ELŐNYE AZ OTTHONI ÉS MI AZ ELŐNYE A RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉSNEK? VAN-E AZ EREDMÉNY SZEMPONTJÁBÓL KÜLÖNBSÉG?

A rendelői fogfehérítés előnye, hogy „egy ülésben” előkészítéssel együtt másfél óra alatt elérhető az az eredmény, amely az otthoni sínes esetében kb. két hét. A rendelő fogfehérítést követően 48 órán belül, míg az otthoni sínes módszerrel legalább két hétig nem tanácsos színes ételeket-italokat fogyasztani, vagy színes fogkrémet használni. Annak érdemes az otthoni módszert használni, aki képes betartani a hosszabb időtartamra szóló „aszkéta” életet, viszont saját életritmusához igazodva szeretné a fehérítést elvégezni.

MENNYI IDEIG MARAD FEHÉR A FOGAM FEHÉRÍTÉS UTÁN?

Megfelelő szájhigiénia mellett az eredmény egy életen át megmaradhat, de a végeredményt természetesen az étkezési szokások és az életmód (kávé, tea, vörösbor, dohányzás, alkohol és egyéb színezőanyagokat tartalmazó ételek-italok) is befolyásolják. Ebben az esetben már elegendő egy kiegészítő színfenntartó kezelés, amit évente 1-2 alkalommal lehet használni, így a korábban elért eredmény folyamatosan fenntartható.

RONCSOLJA-E A FOGZOMÁNCOT A FOGFEHÉRÍTÉS?

Nem! A fogzománcot sem károsítja a Dentálhigiénikus által felügyelt fogfehérítés és nincs eddig ismert mellékhatása sem. A drogériákban kapható, vagy nem Fogorvos/Dentálhigiénikus által ajánlott, felügyelt fogfehérítésről pontos információnk nincs, de komoly veszélyfaktor, hogy a fogfehérítő anyag, vagy annak helytelen alkalmazása visszafordíthatatlan íny- és fogágy betegségek forrása lehet.

HOGYAN MŰKÖDIK PHILIPSZOOMAL A RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS?

Fogfehérítő eljárásunkat szakértőink éveken át tökéletesítették, hogy a lehető legfehérebb fogakat biztosíthassuk Önnek a lehető legbiztonságosabb módon. Ínye speciális bevonatot kap, mielőtt a fogorvos felviszi az egyedülálló, hidrogén-peroxidos fehérítőpasztát. A hidrogén-peroxid felbontja a fogak felületén és belsejében a foltokat felépítő molekuláris kötéseket. A Philips Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator fehérítőpasztára irányított erős fénye tovább gyorsítja a folyamatot, és akár 40%-kal is javíthatja a fehérítés eredményét.

MIÉRT PONT A PHILIPS ZOOMOT VÁLASSZAM?

A Philips Zoom nemcsak bizonyítottan akár nyolc árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez, hanem teljesen biztonságos is. Míg más fogfehérítő termékek károsíthatják fogait és ínyét, a Philips Zoom és a Relief ACP a fényesebb fogak mellett a fogzománc védelméről is gondoskodik.

BIZTONSÁGOS AZ ELJÁRÁS?

IGEN! Klinikai tesztek és tanulmányok igazolják, hogy a hidrogén-peroxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb és legeredményesebb fogászati esztétikai eljárás. Természetesen ez csak akkor igaz, ha a Dentálhigiénikus felügyeletével történik a fehérítés!

KI ALKALMAZHATJA A FOGFEHÉRÍTÉST?

Szinte bárki, de vannak olyan esetek, amikor a kezelés nem ajánlott, ezért kell a fogfehérítést megelőzően alapos fogászati konzultáción részt venni.

MI OKOZHATJA A FOGAK ELSZÍNEZŐDÉSÉT?

Részben genetikai, részben pedig életmódbeli okai vannak a fogak elszíneződésének. Sajnos a kor előrehaladtával a fogak színe is elváltozhat, de nagymértékben befolyásolja a fogak színét az olyan ételek és italok rendszeres fogyasztása, amiben mesterséges színezőanyag található. (Ilyen például a kávé, különböző teák, vörösbor, nikotin, kátrány)