Prémium fogászati CT (CBCT)
12 000 Ft / Alkalom
20 perc
3D CBCT képalkotás tapasztalt szakemberekkel, modern exclusive környezetben.
Prémium fogászati CT (CBCT)

A Magic Dental fogászatán a világ egyik legmodernebb, többszörös díjnyertes (Planmeca ProMax 3D Classic) fogászati CT és panoráma röntgen berendezését használjuk.

Kényelmesen Online, vagy telefonon lehet időpontot foglalni, így várakozás nélkül, kb 15 perc alatt el is készül a CT felvétel.

A felvételt CD-re, vagy más digitális adathordozóra másoljuk ki, de lehetőség van felhőszolgáltatásból is elérni akár az orvosának is.A vizsgálat menete

  • Fogászati szakasszisztensünk a felvétel megkezdése előtt tájékoztatja a pácienst a vizsgálat menetéről és ellátja a megfelelő instrukciókkal.Az alacsony sugárdózis mellett a páciens teljes védelmének biztosítása érdekében sugárzás elleni ólommellényt használunk.
  • A vizsgálat időtartama (15-20 másodperc) alatt mozdulatlanság szükséges az értékelhető felvételek elkészítéséhez.
    A vizsgálat teljesen fájdalommentes.
  • Az elkészült felvételeket digitális formátumban nyújtjuk át a páciensnek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, az ár tartalmazza a felvételek továbbítását.Tudnivalók:

  • A vizsgálat előtt inni és enni is lehet, nincs szükség fogmosásra sem.
  • A viszonylag kis területre koncentrált röntgensugarak és a digitális technológia eredményeképpen egy fogászati CBCT felvétel során kibocsátott sugárzás egy teljes arckoponya vizsgálat esetén is tizedannyi mint a hagyományos radiológiai vizsgálat során használt CT-k sugárdózisa, ezért nem jár káros hatással a technológia alkalmazása.
    Ezen kívül gondos védekezéssel, ólomköpeny használatával minimálisra tudjuk csökkenteni a sugárterhelést.
  • A Cone Beam CT, azaz a CBCT egy háromdimenziós, digitális röntgen alapú eljárás. A CBCT egy háromdimenziós kép formájában jeleníti meg a páciens szájüregének felépítését, fogainak elhelyezkedését és csontállományának szerkezetét.
Prémium fogászati CT (CBCT)

Fogorvosaink

Hliva Mercédesz
Hliva Mercédesz
Dentálhigiénikus
12 000 Ft / Alkalom
20 perc
Időpontfoglalás