Otthoni fogfehérítés
Otthoni fogfehérítésPhilips-Zoom DayWhite és NiteWhite

Ajándékozz hófehér mosolyt karácsonyra!

A csomag tartalma:

  • Fogkő eltávolítás polírozással
  • Szájápolás tanácsadás
  • Philips Zoom prémium kategóriás otthoni fogfehérítőszett

Csapj le az utolsó időpontokra! Foglalj időpontot telefonon vagy online akár 2 perc alatt!

Érdekelnek további kedvezményes ajánlataink is? Ünnepi akcióinkról minden információt megtalálsz webshopunkban.

Amivel dolgozunk, és hiszünk benne, mert prémium márka: Philips-Zoom

A DayWhite / NiteWhite rendszer egy olyan fejlett fogfehérítési módszer, amely gyorsan, biztonságosan és hatékonyan teszi ragyogóvá mosolyát.

A DayWhite / NiteWhite két komponensű fogfehérítési rendszer, mely a "DUAL" szabadalmaztatott fecskendő segítségével, a felvitelkor egyesíti az enyhén mentolos ízesítésű zselét a keverőcsőrrel. A forradalmian gyors eljárás hófehér fogakat eredményez mindössze néhány nap alatt.

A DayWhite / NiteWhite rendszer egy gyengéd fogfehérítési eljárás, melynek folyamán a páciens a fogorvosával való konzultációt követően, otthon alkalmazhatja egy kényelmes, a fogívéhez illeszkedő sínben a kondicionálókkal és ízesítéssel ellátott zselét.

Hogyan működik?

Az első vizsgálat során lenyomatot készítenek az Ön fogsoráról, mely alapján elkészítik a kezeléshez szükséges speciális sínt. Dentálhigiénikusa segítségével tökéletesen elsajátíthatja a kezelés gyakorlati lépéseit, így otthon Ön már önállóan képes lesz a kezelést a megadott instrukciók szerint elvégezni. Helyezze a zselét a sínbe, majd illessze fel a sínt, mely tökéletesen alkalmazkodik az Ön fogaihoz. Végezetül a felesleges zselét töröljük le a fogínyről.

picture

Amint a hidrogén-peroxid reakcióba lép az aktivátorral, oxigén képződik, mely úgy távolítja el a fog belső és külső rétegeiben képződött szubsztanciát, hogy a fog szerkezet változatlan, sértetlen marad.

A kezelés időtartama alatt és az azt követő 2-3 napon színezőanyagot tartalmazó terméket (kávé, cigaretta, stb.) nem ajánlott fogyasztani, ellenkező esetben a kezelés hatékonysága nem garantálható.

A DayWhite rendszer egy olyan fogfehérítő rendszer, mely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, napi kétszer 30 perc alkalmazási idővel, miközben Ön szokásos módon élheti életét, vásárolhat, vagy nézheti kedvenc TV műsorát.

A NiteWhite rendszer egy olyan fogfehérítő rendszer, mely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, éjszakai pihenés közben, hatóanyagtól függően napi 1, 4 illetve 8 óra alatt. A teljes kezelés átlagos időtartama 9 nap.

Fogorvosaink

Hliva Mercédesz
Hliva Mercédesz
Dentálhigiénikus
59 990 Ft / Alkalom
30 perc
Időpontfoglalás

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a DayWhite és NiteWhite?

Azon pácienseknek, akik inkább otthon szeretnék fehéríteni a fogukat a maguk ritmusa szerint - rendelkezésére áll a Philips ZOOM DayWhite és NiteWhite rendszer. A Dentálhigiénikus segíthet abban, hogy melyik változat felel meg legjobban az alany életstílusának, fehérítési céljainak és fogérzékenység szintjének. Mind a DayWhite, mind a NiteWhite egyedülálló hatékonysággal és biztonsággal végzi fogainak fehérítését.

Időpontfoglalás

1Válassz orvost és időpontot!

2Add meg az adataid!

3Írj megjegyzést! (opcionális)