Otthoni fogfehérítés
50 000 Ft / Alkalom
30 perc
Philips-Zoom DayWhite és NiteWhite

Amivel dolgozunk, és hiszünk benne, mert prémium márka: Philips-Zoom

A DayWhite / NiteWhite rendszer egy olyan fejlett fogfehérítési módszer, amely gyorsan, biztonságosan és hatékonyan teszi ragyogóvá mosolyát.

A DayWhite / NiteWhite két komponensű fogfehérítési rendszer, mely a "DUAL" szabadalmaztatott fecskendő segítségével, a felvitelkor egyesíti az enyhén mentolos ízesítésű zselét a keverőcsőrrel. A forradalmian gyors eljárás hófehér fogakat eredményez mindössze néhány nap alatt.

A DayWhite / NiteWhite rendszer egy gyengéd fogfehérítési eljárás, melynek folyamán a páciens a fogorvosával való konzultációt követően, otthon alkalmazhatja egy kényelmes, a fogívéhez illeszkedő sínben a kondicionálókkal és ízesítéssel ellátott zselét.

Hogyan működik?

Az első vizsgálat során lenyomatot készítenek az Ön fogsoráról, mely alapján elkészítik a kezeléshez szükséges speciális sínt. Dentálhigiénikusa segítségével tökéletesen elsajátíthatja a kezelés gyakorlati lépéseit, így otthon Ön már önállóan képes lesz a kezelést a megadott instrukciók szerint elvégezni. Helyezze a zselét a sínbe, majd illessze fel a sínt, mely tökéletesen alkalmazkodik az Ön fogaihoz. Végezetül a felesleges zselét töröljük le a fogínyről.

picture

Amint a hidrogén-peroxid reakcióba lép az aktivátorral, oxigén képződik, mely úgy távolítja el a fog belső és külső rétegeiben képződött szubsztanciát, hogy a fog szerkezet változatlan, sértetlen marad.

A kezelés időtartama alatt és az azt követő 2-3 napon színezőanyagot tartalmazó terméket (kávé, cigaretta, stb.) nem ajánlott fogyasztani, ellenkező esetben a kezelés hatékonysága nem garantálható.

A DayWhite rendszer egy olyan fogfehérítő rendszer, mely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, napi kétszer 30 perc alkalmazási idővel, miközben Ön szokásos módon élheti életét, vásárolhat, vagy nézheti kedvenc TV műsorát.

A NiteWhite rendszer egy olyan fogfehérítő rendszer, mely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait, éjszakai pihenés közben, hatóanyagtól függően napi 1, 4 illetve 8 óra alatt. A teljes kezelés átlagos időtartama 9 nap.

Ne habozzon! Válassza a Magic Dental-t, és tapasztalja meg a prémium minőséget és a személyre szabott fogászati ellátást. Foglaljon most időpontot online a honlapunkon, vagy telefonáljon és tegye az első lépést a gyönyörű mosoly felé!

Otthoni fogfehérítés

Fogorvosaink

Glacz Ágnes
Glacz Ágnes
Dentálhigiénikus szakember
+36 70 745 81181024 Budapest, Margit krt 43-45. II./1.
50 000 Ft / Alkalom
30 perc
Időpontfoglalás
Hliva Mercédesz
Hliva Mercédesz
Dentálhigiénikus szakember
+36 70 745 81181024 Budapest, Margit krt 43-45. II./1.
50 000 Ft / Alkalom
30 perc
Időpontfoglalás

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a DayWhite és NiteWhite?

Azon pácienseknek, akik inkább otthon szeretnék fehéríteni a fogukat a maguk ritmusa szerint - rendelkezésére áll a Philips ZOOM DayWhite és NiteWhite rendszer. A Dentálhigiénikus segíthet abban, hogy melyik változat felel meg legjobban az alany életstílusának, fehérítési céljainak és fogérzékenység szintjének. Mind a DayWhite, mind a NiteWhite egyedülálló hatékonysággal és biztonsággal végzi fogainak fehérítését.