Hliva Mercédesz, Rendelői fogfehérítés
85 600 Ft / Alkalom
90 perc

A megoldás gyors, látványos és teljesen FÁJDALOMMENTES

Rendelői fogfehérítés
Philips-zoom fehérítő rendszer

A legkíméletesebb és leghatékonyabb fogfehérítés az országban. Philips ZOOM technológiával!

Napjainkban egyre nő az igény a fiatalságot sugárzó, szikrázóan fehér, szabályos fogazat iránt. Abban az esetben, ha ez az állapot nem áll fenn, a fogfehérítés segíthet elérni a kívánt fehérebb árnyalatot.

Ellenállhatatlan mosoly és hófehér fogak, biztonságosan, egyetlen kezeléssel!

  • Előkészítéssel együtt mindössze 1,5 óra alatt!
  • Fájdalommentes beavatkozás
  • Fogzománcot nem károsítja
  • Eredmény egy életen át megmaradhat
  • A megoldás gyors, látványos és teljesen FÁJDALOMMENTES


A leggyorsabb, legegyszerűbb módja a rendelői fogfehérítésnek, ha a Philips ZOOM WhiteSpeed lámpát választod. Több mint 4 millió páciens fehérítette már a fogát világszerte a WhiteSpeed lámpával. Ez a rendszer annyira megbízható, hogy számos élő, esztétikai átváltoztató televíziós műsorban használták nagy sikerrel.

Alig másfél órás fogfehérítési eljárás, mely során a fog felszínére felvitt zselét négyszer 15 percig UV fényt kibocsátó lámpával világítják meg.

Ennek hatására a hidrogén-peroxid tartalmú anyag aktivizálódik, így az aktív oxigén kifehéríti a fog mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket.

Ezáltal a fogaid természetesen fehérek és vakítóak lesznek, miközben semmi más dolgod nincs, mint kényelmesen hátradőlve várni az eredményt.

beforeafter

Gyakran ismételt kérdések

FOGFEHÉRÍTÉS UTÁN LEHET-E ENNI-INNI ÉS MIT?

A rendelőben végzett lámpás fogfehérítés napján tilos, a következő két napban kerülendő a színezéket tartalmazó ételek fogyasztása. Elsősorban a kávé, tea, vörösbor, üdítők, paprikás ételek, áfonya, meggy, stb. színezheti el a fogakat. Nem ajánlott továbbá ez idő alatt színezett fogkrém és szájöblítő használata sem. A lényeg, hogy minél „fehérebb - átlátszóbb” dolgokat fogyasszanak vagy használjanak. Az otthoni fehérítésnél ez 2-3 hét odafigyelést (önmegtartóztatást) igényel.

FRONTFOGAIMON KORONÁK VANNAK. EZEK IS FEHÉRÍTHETŐEK?

Sajnos a fogpótlások (koronák, hidak, héjak, betétek, tömések, stb.) nem fehérednek ki, így azoknak a pácienseknek, akiknek ezek közül bármelyik megtalálható a szájukban, előzetes konzultációt, tervezést igényel a fogfehérítés. Általában a fehérítést követően a pótlásokat ki kell cserélni, leginkább a front részeken.

HAMAROSAN ESKÜVŐM LESZ, MENNYI IDŐVEL AZ ESEMÉNY ELŐTT ÉRDEMES A FOGFEHÉRÍTÉST ELVÉGEZTETNI?

Legalább egy héttel az esemény előtt, de fogorvoshoz legalább 1 hónappal korábban érdemes elmenni, hogy a szükséges előkezelést – esetleg kezelést – elvégezzék. Egészséges fogsor esetén is szükség van dentalhigiéniai kezelésre, mivel a fogköveket feltétlenül el kell távolítani.

MI AZ ELŐNYE AZ OTTHONI ÉS MI AZ ELŐNYE A RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉSNEK? VAN-E AZ EREDMÉNY SZEMPONTJÁBÓL KÜLÖNBSÉG?

A rendelői fogfehérítés előnye, hogy „egy ülésben” előkészítéssel együtt másfél óra alatt elérhető az az eredmény, amely az otthoni sínes esetében kb. két hét. A rendelő fogfehérítést követően 48 órán belül, míg az otthoni sínes módszerrel legalább két hétig nem tanácsos színes ételeket-italokat fogyasztani, vagy színes fogkrémet használni. Annak érdemes az otthoni módszert használni, aki képes betartani a hosszabb időtartamra szóló „aszkéta” életet, viszont saját életritmusához igazodva szeretné a fehérítést elvégezni.

MENNYI IDEIG MARAD FEHÉR A FOGAM FEHÉRÍTÉS UTÁN?

Megfelelő szájhigiénia mellett az eredmény egy életen át megmaradhat, de a végeredményt természetesen az étkezési szokások és az életmód (kávé, tea, vörösbor, dohányzás, alkohol és egyéb színezőanyagokat tartalmazó ételek-italok) is befolyásolják. Ebben az esetben már elegendő egy kiegészítő színfenntartó kezelés, amit évente 1-2 alkalommal lehet használni, így a korábban elért eredmény folyamatosan fenntartható.

RONCSOLJA-E A FOGZOMÁNCOT A FOGFEHÉRÍTÉS?

Nem! A fogzománcot sem károsítja a Dentálhigiénikus által felügyelt fogfehérítés és nincs eddig ismert mellékhatása sem. A drogériákban kapható, vagy nem Fogorvos/Dentálhigiénikus által ajánlott, felügyelt fogfehérítésről pontos információnk nincs, de komoly veszélyfaktor, hogy a fogfehérítő anyag, vagy annak helytelen alkalmazása visszafordíthatatlan íny- és fogágy betegségek forrása lehet.

HOGYAN MŰKÖDIK PHILIPSZOOMAL A RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS?

Fogfehérítő eljárásunkat szakértőink éveken át tökéletesítették, hogy a lehető legfehérebb fogakat biztosíthassuk Önnek a lehető legbiztonságosabb módon. Ínye speciális bevonatot kap, mielőtt a fogorvos felviszi az egyedülálló, hidrogén-peroxidos fehérítőpasztát. A hidrogén-peroxid felbontja a fogak felületén és belsejében a foltokat felépítő molekuláris kötéseket. A Philips Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator fehérítőpasztára irányított erős fénye tovább gyorsítja a folyamatot, és akár 40%-kal is javíthatja a fehérítés eredményét.

MIÉRT PONT A PHILIPS ZOOMOT VÁLASSZAM?

A Philips Zoom nemcsak bizonyítottan akár nyolc árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez, hanem teljesen biztonságos is. Míg más fogfehérítő termékek károsíthatják fogait és ínyét, a Philips Zoom és a Relief ACP a fényesebb fogak mellett a fogzománc védelméről is gondoskodik.

BIZTONSÁGOS AZ ELJÁRÁS?

IGEN! Klinikai tesztek és tanulmányok igazolják, hogy a hidrogén-peroxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb és legeredményesebb fogászati esztétikai eljárás. Természetesen ez csak akkor igaz, ha a Dentálhigiénikus felügyeletével történik a fehérítés!

KI ALKALMAZHATJA A FOGFEHÉRÍTÉST?

Szinte bárki, de vannak olyan esetek, amikor a kezelés nem ajánlott, ezért kell a fogfehérítést megelőzően alapos fogászati konzultáción részt venni.

MI OKOZHATJA A FOGAK ELSZÍNEZŐDÉSÉT?

Részben genetikai, részben pedig életmódbeli okai vannak a fogak elszíneződésének. Sajnos a kor előrehaladtával a fogak színe is elváltozhat, de nagymértékben befolyásolja a fogak színét az olyan ételek és italok rendszeres fogyasztása, amiben mesterséges színezőanyag található. (Ilyen például a kávé, különböző teák, vörösbor, nikotin, kátrány)